Μπορεί το σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος ο καιρός να μην μας έκανε τη χάρη, εμείς όμως κάνουμε σχέδια για τη Δευτέρα γιατί… μπορούμε και θέλουμε! Παίρνουμε την παρέα μας και πηγαίνουμε για βουτιές στο Λαγονήσι και μετά στο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi για φαγητό και για ποτό!
Με έμπνευση από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Μεσογείου, ο βραβευμένος με αστέρι Michel-in chef Edgard Bovier και ο Vania Cebula είναι εδώ γι’ αυτό το καλοκαίρι από το Lausanne Palace στο ανανεωμένο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, ενός από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται τους επισκέπτες στον φιλόξενο χώρο του, με ευρωπαϊκό αέρα, ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα, φόντο τα μαγευτικά χρώματα του καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος και ζωντανή μουσική.
Στο φετινό μενού του Captain’s House, οι ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες έχουν την τιμητική τους, ενώ τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιλογές που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητους τους λάτρεις των Μεσογειακών γεύσεων. Από το μενού δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι εξαιρετικές κοπές και τα χειροποίητα ζυμαρικά.
Κλασικά πιάτα επανασυστήνονται υπό τη σύγχρονη ματιά των chefs, όπως το Vitello Tonnato με ξύσμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου και το λιμοντσέλο τιραμισού, σε ένα υπέροχο πάντρεμα πολιτισμών, συναισθημάτων και αισθήσεων που θα αποτελέσουν το αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού.
Αν βρεθείς κι εσύ κάπου εκεί, στην υπέροχη Αθηναϊκή Ριβιέρα, ίσως συναντηθούμε, τι λες;