Τι θα λέγατε να φτιάξουμε Νηστίσιμο μουσακά;
Υλικά που θα χρειαστείτε για την συνταγή:
πιπέρι
1/4 ματσάκι βασιλικό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση της συνταγής:
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Κόβουμε το σέλερι σε μικρά κομμάτια, το βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά σοτάρουμε 15-20 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί όλη η υγρασία.
Για τη σύνθεση
Απλώνουμε ελαιόλαδο σε ένα ταψί 32×25 εκ. και στρώνουμε τις φέτες από τις μελιτζάνες. Κρατάμε στην άκρη 6 μελιτζάνες.
Η συνταγή είναι του πολυαγαπημένου chef Άκη Πετρετζίκη