Τι θα λέγατε να φτιάξουμε καπέλα μάγισσας γεμιστά με σοκολάτα;
Υλικά που θα χρειαστούμε για την συνταγή:
Εκτέλεση της συνταγής:
Βάφουμε τα χωνάκια με μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τα στηρίζουμε με προσοχή μέχρι να στεγνώσουν.
Στη συνέχεια τα στηρίζουμε ανάποδα βάζοντας την ανοιχτή πλευρά προς τα πάνω.
Γεμίζουμε τα 2/3 από κάθε χωνάκι με τη λιωμένη κουβερτούρα και αφήνουμε για 2-3 ώρες μέχρι αυτή να σφίξει εντελώς.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ σε μέτρια ταχύτητα με το σύρμα το βούτυρο να αφρατέψει για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, το εκχύλισμα βανίλιας, και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί εντελώς η άχνη με το βούτυρο.
Έπειτα προσθέτουμε το γάλα μέχρι να έχουμε μια αφράτη βουτυρόκρεμα.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ. Μεταφέρουμε τη βουτυρόκρεμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα χωνάκια. Κρατάμε την υπόλοιπη για τα σχέδια.
Απλώνουμε τα μπισκότα στον πάγκο εργασίας μας. Αναποδογυρίζουμε τα χωνάκια πάνω στα μπισκότα με προσοχή.
Ανοίγουμε τη ζαχαρόπαστα και κόβουμε 6 λωρίδες με 1 εκ. πάχος και 5 εκ. μήκος ώστε να τυλίξουμε τη βάση από κάθε χωνάκι με μία λωρίδα.
Σχεδιάζουμε τη ζώνη με την υπόλοιπη βουτυρόκρεμα και σερβίρουμε.
Η συνταγή είναι του πολυγαπημένου chef Άκη Πετρετζίκη