Τι θα λέγατε να φτιάξουμε γρανίτες καρπούζι με ζελεδάκια;
Υλικά που θα χρειαστούμε για την συνταγή:
50-70 γρ. ζελεδάκια, αρκουδάκια
Εκτέλεση της συνταγής:
Κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια και το βάζουμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια ή σε ένα μπλέντερ. Χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να γίνει χυμός.
Βάζουμε ένα σουρωτήρι πάνω σε ένα μπολ και σουρώνουμε το χυμό για να αποφύγουμε τυχόν κουκούτσια που υπήρχαν στο καρπούζι.
Μοιράζουμε τα ζελεδάκια στις ειδικές θήκες για γρανίτες.
Η συνταγή είναι του πολυγαπημένου chef Άκη Πετρετζίκη