#Cooking Class # 9_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 μήλα πράσινα
- 6 κλ. σέλερι
- 80 γρ. kale
- 1/2 μαρούλι, romaine
- 1 αγγούρι, μεγάλο, καθαρισμένο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 200 γρ. νερό
- πάγο, για το σερβίρισμα
- 4-6 φέτες λεμόνι, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα μήλα στα 4 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- Καθαρίζουμε με το πίλερ τα σέλερι από τις ίνες τους.
- Ρίχνουμε τα μήλα στο μπλέντερ μαζί με το σέλερι, το kale, τα φύλλα του μαρουλιού, το αγγούρι με τα σπόρια του, τον χυμό λεμονιού και το νερό.
- Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να διαλυθούν τα υλικά.
- Σερβίρουμε με πάγο και 1 φέτα λεμονιού σε κάθε ποτήρι.