#Cooking Class 4_April_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 2 πατάτες
- 40 γρ. βούτυρο
- 2 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Τρυπάμε με ένα πιρούνι τις πατάτες και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 60 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφαιρούμε τις πατάτες από τον φούρνο. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και με ένα μαχαίρι δημιουργούμε έναν σταυρό στο κέντρο τους.
- Μοιράζουμε το βούτυρο, το ψιλοκομμένο μπέικον, το τριμμένο τσένταρ και βάζουμε πάλι τις πατάτες στον φούρνο, για 10 λεπτά να λιώσει το τυρί.
- Αφαιρούμε τις πατάτες από τον φούρνο.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.