#Cooking Class #3_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τη γέμιση
- 1 μελιτζάνα
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 κολοκυθάκια
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 100 γρ. φέτα
Για τη ζύμη
- 180 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- 130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 130 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 20 γρ. νερό
- 1 κ.σ. μηλόξιδο
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
- 50 φέτα
- ρόκα
- ντοματίνια
- ελαιόλαδο