#Cooking Class #3_November_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τον κιμά
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. κύμινο
- 800 γρ. κιμά γαλοπούλας
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
Για τη μπεσαμέλ
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 λίτρο γάλα, light
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρόκο, από μεσαίο αβγό
- 100 γρ. τυρί light
Για τα σπαγγέτι
- 500 γρ. bucatini, ολικής άλεσης
- αλάτι
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. τυρί light
- πιπέρι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 ασπράδι, από μεσαίο αβγό
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό