#Cooking Class #30_august_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τα μακαρόνια
- 150 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο
- αλάτι
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 80 γρ. φέτα
- 1 αβγό, μεσαίο
Για τον κιμά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα
- 1 κρεμμύδι
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 σκ. σκόρδο
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 1 φύλλο δάφνης
- 30 γρ. κρασί κόκκινο
- 150 γρ. ντομάτα κονκασέ
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. μαϊντανό
Για τη σύνθεση
- 400 γρ. μπεσαμέλ
- 50 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- ρόκα