#Cooking Class #2_November_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 1 1/2 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο και δέρμα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 10 γρ. τζίντζερ
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. κρασί κόκκινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 500 γρ. νερό
- 400 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σπόρους
- 1 κ.γ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 3 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
- δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι