#Cooking Class #29_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 λεμόνια
- 3 κλ. δεντρολίβανο
- 3 κλ. θυμάρι
- 1 κρεμμύδι
- 380 γρ. στήθος κοτόπουλου
- 500 γρ. kale
- 100 γρ. ντοματίνια
- 100 γρ. φουντούκια
Για το dressing
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 λεμόνι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 αντζούγιες, σε φιλέτα