#Cooking Class 29_January_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 900 γρ. μοσχάρι, για βραστό
- 2 κ.γ. κύμινο
- 2 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. τζίντζερ
- αλάτι
- πιπέρι
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- νερό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 2 πιπεριές τσίλι
- 1 κύβο βοδινού
- 340 γρ. δαμάσκηνα
- 2 κ.σ. μέλι
Για το κους κους
- 200 γρ. κους κους
- 1 κύβο κότας
- πιπέρι
- 250 γρ. νερό, βραστό
Για το σερβίρισμα
- κόλιανδρο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- σουσάμι