#Cooking Class #28_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 πατάτες, μεγάλες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 1 κρόκο
- 150 γρ. σολομό, καπνιστό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 2 κ.σ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- γιαούρτι στραγγιστό, για το σερβίρισμα, προαιρετικά
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο, προαιρετικά