#Cooking Class 26_March_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 1 αβοκάντο, ώριμο
- 1 ντομάτα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 2 τορτίγιες
- 100 γρ. ρύζι νυχάκι, βρασμένο
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- φύλλα κόλιανδρου
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 1 λάιμ
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες το αβοκάντο, τη ντομάτα σε κυβάκια, και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Βάζουμε τις τορτίγιες στο τηγάνι και δίνουμε χρώμα, ψήνοντάς τες για 10-20 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ακουμπάμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας.
- Μοιράζουμε το ρύζι στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
- Μοιράζουμε πάνω από το ρύζι το αβοκάντο, τη ντομάτα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το γιαούρτι, τα φύλλα κόλιανδρου, το τσένταρ, αλάτι και πιπέρι.
- Τυλίγουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε με λάιμ.