#Cooking Class #26_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 φινόκιο
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κιλό κοτόπουλο, μπούτι, φιλέτο
- 4 ντομάτες, μέτριες
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- χυμό, από 1 λεμόνι
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. εστραγκόν, φρέσκο, ψιλοκομμένο (ή, αν δεν βρείτε, 1 κ.γ. σπόρους μάραθου)
- 2 φύλλα σφολιάτας
- αλεύρι γ.ο.χ., για το πασπάλισμα
- 1 κρόκο, ελαφρά χτυπημένο σε 1 κ.σ. νερό, για το άλειμμα