#Cooking Class # 25_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- Κόβουμε σε ροδέλες το κρεμμύδι και το καρότο, σε μπουκετάκια το κουνουπίδι και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε τα λαχανικά για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
- Προσθέτουμε πιπέρι, τη σάλτσα σόγιας, τα βρασμένα σπαγγέτι και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
- Αποσύρουμε το γουόκ από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.