#Cooking Class 25_January_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για την πανακότα
- 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 400 γρ. γάλα σόγιας
- 40 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Για τη μαρμελάδα
- 250 γρ. φρούτα του δάσους
- 40 γρ. μέλι
- 50 γρ. νερό
- 10 γρ. σπόρους τσία
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- φύλλα δυόσμου
- 20 γρ. μέλι