#Cooking Class 24_February_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 200 γρ. μαύρα φασόλια, ωμά
- 1 τορτίγια, κομμένη σε 12 τρίγωνα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 1 πιπεριά πορτοκαλί, κομμένη σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 1 κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μαρούλι
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. sriracha
- 1/4 κ.γ. κύμινο
Εκτέλεση