#Cooking Class #23_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 αβοκάντο, ώριμο
- 80 γρ. κουβερτούρα 65%, λιωμένη
- 3 κ.σ. ηλιέλαιο
- 2 αβγά, μέτρια
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 100 γρ. αμύγδαλο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 20 γρ. κακάο
- 100 γρ. στέβια, σε σκόνη
- 40 γρ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 20 γρ. κουβερτούρα, ξύσμα