#Cooking Class #23_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τη βάση
- 600 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα, ολικής άλεσης
- 60 γρ. παρμεζάνα
- 2 αβγά, μεσαία
- 60 γρ. γάλα
- 150 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 500 γρ. τυρί κρέμα
Για τη σύνθεση
- 400 γρ. ντοματίνια
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, ή ξίδι βαλσάμικο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. δυόσμο
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο, ή ξίδι βαλσάμικο
- ελαιόλαδο