#Cooking Class 22_February_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 600 γρ. αγκινάρες
- αλάτι
- πιπέρι
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κολοκυθάκια
- 350 γρ. σπανάκι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. φουντούκια
- 10 γρ. σουσάμι, για το σερβίρισμα
Για τη σως ταχινιού
- 100 γρ. ταχίνι
- 50 γρ. νερό
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 πρέζα μπούκοβο
Εκτέλεση