#Cooking Class #22_november_19
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα κα χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά , αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Τέλος στον πονοκέφαλο της κουζίνας!
Ας κλείσουμε την εβδομάδα με ψαράκι!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
- 200 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- αλάτι
- 6 κ.σ. άνηθο
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 300 γρ. καπνιστή πέστροφα
- 6 κ.σ. κάππαρη, ξαρμυρισμένη
Για το dressing
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό από 2 λεμόνια
- 1 κ.σ μουστάρδα απαλή
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη