#Cooking Class #21_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 1/2 λίτρο σούπα, που έχει περισσέψει, μοσχάρι ή κοτόσουπα
- 100 γρ. ρύζι γλασέ, προαιρετικά
Για το αβγολέμονο
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 αβγά, μέτρια
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- φέτες λεμόνι
- παξιμάδια