#Cooking Class #21_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 250 γρ. ρεβίθια
- 2-3 κ.σ. ηλιέλαιο
- 30 γρ. τζίντζερ, φρέσκο
- 2 σκ. σκόρδο
- 300 γρ. σπανάκι
- 1 κ.σ. κάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. κοτόπουλο, φιλέτο, στήθος ψημένο
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο κότας
- χυμό, από 1 λεμόνι