#Cooking Class #20_march_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τα κέικ
- 180 γρ. ζάχαρη καστανή
- 2 αβγά
- 140 γρ. ηλιέλαιο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 140 γρ. ρυζάλευρο
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. καρύδια
- 300 γρ. καρότα, καθαρισμένα
Για το γλάσο
- 170 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 250 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. γάλα
- 1 κ.γ. κανέλα, τριμμένη για διακόσμηση