#Cooking Class #20_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα, για το βουτύρωμα της φόρμας
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 3 αβγά
- 160 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα, για το αλεύρωμα της φόρμας
- 1 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 120 γρ. ξινόγαλο
- 100 γρ. βερίκοκα, κομμένα σε φέτες
- ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα