#Cooking Class #14_december_19
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Τέλος στον πονοκέφαλο της κουζίνας
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη ζύμη
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 200 γρ. νερό
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. άνηθο
- 2 κ.σ. δυόσμο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα για το άλειμμα της ζύμης
- 1 κιλό σπανάκι φρέσκο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- βούτυρο, για τη φόρμα
- αλεύρι, για τη φόρμα
- 6 αυγά, βρασμένα και καθαρισμένα
- 200 γρ. mix τυριών
- 30 γρ. σουσάμι