#Cooking Class #19_November_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 400 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 240 γρ. ελαιόλαδο
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 400 γρ. νερό
- 250 γρ. φέτα
- 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- πιπέρι
- αλάτι
- 2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
- 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου
- 1 κ.σ. σουσάμι
Για το σερβίρισμα
- μπούκοβο, προαιρετικά