#Cooking Class 19_May_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
- Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την άχνη, το βούτυρο, το τυρί κρέμα, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και χτυπάμε με το φτερό σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπτά να αφρατέψει το μείγμα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα βάζουμε στο μίξερ.
- Προσθέτουμε το αβγό, τα φιστίκια σπασμένα σε μικρά κομμάτια, τα cranberries και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
- Πλάθουμε 20 μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας. Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 18-20 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Πηγή: Η συνταγή είνaι του ‘Άκη Πετρετζίκη