#Cooking Class # 19_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τις μελιτζάνες
- 500 γρ. μελιτζάνες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για την πάστα harissa
- 2 πιπεριές τσίλι
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
- 1 κ.σ. κύμινο, σε σπόρους
- 50 γρ. ελαιόλαδο
Για τη σύνθεση
- 1 κ.σ. κουκουνάρι
- 100 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- ντοματίνια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- ελαιόλαδο