#Cooking Class 19_January_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. άγρια μανιτάρια, κομμένα σε φέτες + μερικά επιπλέον, ολόκληρα, για γαρνίρισμα
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 2 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
- 3 σκ. σκόρδο
- 5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 600 γρ. ζωμό, κοτόπουλο
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, + επιπλέον για το σερβίρισμα
- σχοινόπρασο, για το σερβίρισμα