#Cooking Class # 18_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για το κοτόπουλο
- 2 αβγά
- 1 κ.σ. νερό
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 500 γρ. κοτόπουλο, φιλέτο μπούτι
- 400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
- 2-3 κ.σ. ηλιέλαιο
- 1 καρότο
- 100 γρ. μανιτάρια champignon
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 70 γρ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 110 γρ. γλυκόξινη σάλτσα
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
Για τη σύνθεση
- 250 γρ. νουντλς
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- 20 γρ. σουσάμι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι