#Cooking Class #17_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσο, μόνο το πράσινο μέρος που μας έχει περισσέψει
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φλούδες καρότου, από 2 καρότα
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι, + έξτρα για το σερβίρισμα
- 50 γρ. βούτυρο
- θυμάρι, φρέσκο, για το σερβίρισμα
- κρέμα γάλακτος 35%, για το σερβίρισμα