#Cooking Class 17_June_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 150 γρ. μετσοβόνε
- 200 γρ. γκούντα, τριμμένη
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 400 γρ. φέτα
- 500 γρ. καταΐφι Χρυσή Ζύμη
- 150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 4 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Πηγή: Η συνταγή είνaι του Άκη Πετρετζίκη