#Cooking Class #17_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 250 γρ. μαύρα φασόλια ξερά
- 50 γρ. φακές πράσινες
- 50 γρ. φακές μαύρες
- 50 γρ. κόκκινες φακές
- 200 γρ. κινόα
- 600 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 4 γλυκοπατάτες (1 κιλό)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.σ. κύμινο σε σκόνη
- 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ¼ ματσάκι φρέσκος κόλιανδρος