#Cooking Class #16_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 10 μανιτάρια champignon
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, άπαχο
- 1 αβγό, μεσαίο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. πάπρικα, καυτερή
- 2 κ.γ. σάλτσα worcestershire
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 100 γρ. μοτσαρέλα, light τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- λάχανο, κόκκινο
- ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- χυμό, από 1/2 λεμόνι