#Cooking Class 14_March_21
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 1 ντομάτα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 4 αβγά, μέτρια
- 150 γρ. μαυρομάτικα φασόλια, βρασμένα, που έχουν περισσέψει
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 φέτα ψωμί για τοστ, φρυγανισμένη και κομμένη στα 2
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη ντομάτα σε κυβάκια.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Ρίχνουμε τα αβγά στο τηγάνι μαζί με τη ντομάτα, τα μαυρομάτικα και το τσένταρ.
- Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να διαλυθούν εντελώς τα αβγά, για περίπου 2-3 λεπτά.
- Μόλις πήξουν τα αβγά, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
- Μοιράζουμε τα αβγά σε 2 πιάτα και σερβίρουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ψωμί.