#Cooking Class # 14_june_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 6 ροδάκινα
- 100 γρ. νερό
- 180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για τη διακόσμηση
- ροδάκινα, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ροδάκινα.
- Τα βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων ή σε ένα ανθεκτικό σκεύος στην κατάψυξη και τα καταψύχουμε για 2 ώρες.
- Βάζουμε τα παγωμένα ροδάκινα στο μπλέντερ και προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το λεμόνι.
- Το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
- Σερβίρουμε αμέσως ή βάζουμε στην κατάψυξη.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με ψιλοκομμένα ροδάκινα.