#Cooking Class #13_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για την πανσέτα
- 1 1/2 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο
- 3 σκ. σκόρδο
- 3 κ.σ. μείγμα 5 spices
- 1 κ.σ. μπούκοβο
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- αλάτι
Για το γλάσο
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- 3-4 κ.σ. μέλι
- 50 γρ. κρέμα βαλσάμικο
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. ψωμί, με προζύμι, σε φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 150 γρ. σαλάτα coleslaw
Για το σερβίρισμα