#Cooking Class #12_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 320 γρ. φύλλο κουρού
- 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
- 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. θυμάρι, + έξτρα ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
- 150 γρ. φέτα
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό