#Cooking Class #12_November_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη ζύμη
- 190 γρ. αλεύρι μαλακό
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 100 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
- 30 γρ. νερό
Για τη γέμιση
- 2 μήλα κόκκινα
- 50 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.σ. αλεύρι μαλακό
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. γαρίφαλο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. dulce de leche
- παγωτό βανίλια
- φύλλα δυόσμου