#Cooking Class #12_february_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Ο χρόνος όμως περιορισμένος και η πίεση μεγάλη. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. Το cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 6 κολοκυθάκια, μέτρια και στρογγυλά
- 250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή, κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
- 2 κλ. σέλερι, καθαρισμένα
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
- μαϊντανό
- 250 γρ. γραβιέρα
- 1 αβγό
- ελαιόλαδο, για το σοτάρισμα
- 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- νερό, όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού για 1-2 εκ.