#Cooking Class 12_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
- 175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 πρέζα γαρίφαλο
- 2 μπανάνες, ώριμες
- 2 αβγά, μέτρια
- 120 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 120 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 20 γρ. λάδι καρύδας
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
- 40 γρ. καρύδια, σπασμένα
Για το σερβίρισμα
- 30 γρ. μέλι
Εκτέλεση