#Cooking Class #11_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1.120 γρ. γάλα
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 90 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 30 γρ. κορν φλάουρ
- 3 αβγά, μεσαία
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
- 90 γρ. βούτυρο
Για την επικάλυψη
- 2 κ.σ. νερό
- αβγό
- 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. κανέλα
- φύλλα δυόσμου