#Cooking Class #10_October_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα της λαδόκολλας
- 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 αβγά, μεγάλα
- 2 πιπεριές τσίλι
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 200 γρ. τσένταρ
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 120 γρ. καλαμποκάλευρο
- 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 150 γρ. καλαμπόκι, κονσέρβας, στραγγισμένο
Για το σερβίρισμα
- φύλλα θυμαριού