#Cooking Class 10_December_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε :
Για τη γέμιση
- 30 γρ. βούτυρο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 1 πρέζα μπούκοβο
- 50 γρ. ψωμί για τοστ, τριμμένο
- 6-7 φύλλα φασκόμηλου
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. κάστανα, βρασμένα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για τη γαλοπούλα
- 1200 γρ. γαλοπούλα, φιλέτο στήθος
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. μπέικον
- 1 κ.σ. βούτυρο
Για τη γαρνιτούρα
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 800 γρ. πατάτες baby, βρασμένες
- 250 γρ. καρότα baby, βρασμένα
- 250 γρ. καλαμπόκια, baby βρασμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- 30 γρ. βούτυρο
- 8-10 φύλλα φασκόμηλου
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
- θυμάρι