#Cooking Class #14_september_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τη ζύμη
- 450 γρ. κουνουπίδι
- 2 αβγά
- 150 γρ. αμύγδαλα, πούδρα
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη γέμιση
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 200 γρ. ντοματίνια
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές πορτοκαλί
- 2 κρεμμύδια
- 100 γρ. κουνουπίδι
- 1 ραντίτσιο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι