#Cooking Class #29_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
Για τη βάση
- 50 γρ. φιστίκια, θρυματισμένα
- 170 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 50 γρ. καρύδα, τριμμένη
- 140 γρ. βούτυρο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη γέμιση
- 4 ασπράδια
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα πικραμύγδαλου
- 140 γρ. καρύδα, τριμμένη
- 450 γρ. φράουλες, μικρές, κομμένες στη μέση