#Cooking Class #25_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 800 γρ. κολοκυθάκια, πολύ φρέσκα
- αλάτι
- 6 φύλλα δυόσμου, + έξτρα για το σερβίρισμα
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα + έξτρα για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- 8 αβγά, μέτρια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 100 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια, για το σερβίρισμα
- 1/2 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια, για το σερβίρισμα
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. φέτα
- 2 κ.σ. βασιλικό
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- βασιλικό
- ελαιόλαδο
- πιπέρι