#Cooking Class #21_july_20
Το σπιτικό φαγητό ανήκει στις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και στις αρμοδιότητες της μαμάς αλλά και γιατί όχι και του μπαμπά. Τα απλά μπορεί να φαντάζουν τόσο δύσκολα και χρονοβόρα. Και τα νόστιμα περίπλοκα χωρίς τελικά να είναι. To cooking class πλέον θα μας δίνει ιδέες τόσο για καθημερινά φαγητά, σνακ και γλυκά, απλά και σπιτικά, αλλά και πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Eπιπλέον tips και γνώσεις για την μαγειρική και την διατροφή!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε:
- 2 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 κ.σ. σπορέλαιο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 6 γαρίδες, καθαρσμένες
- 220 γρ. ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών Μπάρμπα Στάθης
- 10 γρ. τζίντζερ
- 500 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
Για το σερβίρισμα
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 2 κ.σ. δυόσμο
- 1 λεμόνι, σε φέτες
- σουσάμι, άσπρο
- σουσάμι, μαύρο